Despre noi
Istoria companiei

                Fondarea companiei Ecofruct S.R.L.
În baza complexului de uscare, situat în satul Iurceni, raionul Nisporeni, a fost creată o unitate de producere cu o tehnologie unică de blansare a prunelor uscate, ce permite fabricarea unui produs de cea mai înaltă calitate.


                Ieşirea pe piaţa de export. Primele contracte de livrare a prunelor uscate fără sâmbure pe pieţele din CSI şi UE. Calitatea produselor, livrarea în termenii stabiliţi permit încheierea contractelor de lungă durată.                Instalarea şi darea în exploatare a liniei tehnologice pentru extragerea sâmburilor din vişine şi cireşe. Implementarea tehnologiei şi începutul fabricării produselor noi - vişine uscate şi cireşe uscate.
Companiei i se acordă titlul „Cel mai bun exportator" din micul business pe raionul Nisporeni.

                Deschiderea filialei de uscare a fructelor şi legumelor în raionul Călăraşi. Modernizarea şi instalarea noilor generatoare de căldură pe bază de gaz natural. Au fost procurate livezi de prune şi de mere, pământuri arabile în raionul Şoldăneşti, situate pe malul râului Nistru, în unul din cele mai ecologice si pitoreşti locuri din Moldova.


                Procurarea utilajului german pentru prelucrarea merelor în stare proaspătă. Implementarea tehnologiei şi începutul fabricării produselor noi - mere uscate depilate şi fără camera de seminţe, chipsuri din mere. Prima recoltă de ovăs de pe pământurile arabile.
Companiei i se acordă primul loc în cadrul concursului raional Nisporeni „Cel mai bun antreprenor din micul business al anului 2007"

                Implementarea tehnologiilor de creştere a legumelor pe soluri protejate. Scoaterea pe piaţa cu amănuntul a produselor in ambalaj "retail".
Este ini
ţiată procedura de certificare a calităţii conform HAACP si ISO 9001.


Această dezvoltare treptată a companiei ne permite să privim înainte cu încredere, pentru a crea o echipă stabilă de profesionişti şi să continuăm implementarea planurilor programate. În acelaşi timp, compania este deschisă pentru inovațiuni, este interesată în găsirea de noi proiecte în domeniile de creştere, prelucrare şi depozitare a legumelor şi fructelor.

Агентство Промышленных Новостей
Rambler's Top100
© 2009 Ecofruct S.R.L.